FRAKT & LEVERING

Bestillinger sendes per post innen 3 arbeidsdager. Vennligst ta hensyn til eventuelle feriedager. Feriedager vil bli annonsert på hjemmesiden.

RETUR

Har du ombestemt deg? Så synd. Heldigvis har du angrerett. Angreretten betinger at du sender en mail om at du angrer på kjøpet ditt på mail til tina@tinarensel.com senest 14 dager etter at du mottok varen. Oppgi fullt navn, ordrenummer og kontonummer i mailen. Du skal på egen regning returnere produktet snarest. Når det returnerte produktet er mottatt av meg og er i perfekt tilstand (ingen tegn til innramming eller andre påkjenninger), blir pengene tilbakebetalt på konto. Returadresse finner du lenger ned på siden. NB: Angreretten gjelder ikke på nedsatte varer.

REKLAMASJON

Uff. Av og til er uhellet ute. Har produktet du har kjøpt blir skadet under forsendelsen? Send en mail med ditt navn, ordrenummer og beskrivelse av skaden til tina@tinarensel.com. For å få tilsendt et nytt bilde må det ødelagte bildet returneres på egen regning (ca 30 kroner) senest 14 dager etter at det ble mottatt i posten. Returadresse finner du lenger ned på siden.

COPYRIGHT

Alle bildene har copyright Tina Rensel og det er derfor ikke tillatt å reprodusere bildene. Ønsker du å bruke bildene mine i sosiale medier, skal bildene krediteres.

RAMMER

Alle bildene selges uten ramme.

ADRESSE

Tina Rensel Justnesskauen 55, 4634 Kristiansand.

FLERE SPØRSMÅL?

Ta gjerne kontakt hvis det er noe du lurer på :) Benytt kontaktskjemaet som du finner i menyen, eller send ditt spørsmål på mail tina@tinarensel.com.